Zalim Sihirbaz Masalı

Zalim Sihirbaz Masalı

Zalim Sihirbaz Masalı

Bir zamanlar, çok uzak bir ülkede, büyük bir sarayda yaşayan bir sihirbaz vardı. Sihirbazın adı Zalim’di ve adından da anlaşılacağı gibi çok kötü biriydi. Zalim, ülkenin kralını hipnotize etmiş ve onun yerine bütün kararları kendisi veriyordu. Zalim, halkı eziyor, vergileri arttırıyor ve kendisine karşı gelenleri sihirli güçleriyle cezalandırıyordu.

Zalim’in tek korkusu, onun sihirli güçlerine sahip olabilecek başka bir sihirbazın ortaya çıkmasıydı. Bu yüzden, ülkede yaşayan bütün sihirbazları yakalatıp hapsetmişti. Ancak, Zalim’in bilmediği bir şey vardı. Sarayın bahçesinde çalışan küçük bir çocuk, gizli bir sihirbazdı. Çocuğun adı Efe’ydi ve sihir yapmayı çok seviyordu. Efe, Zalim’in kötülüklerine tanık oluyor ve onu durdurmak istiyordu. Ama bunun için çok cesur olması gerekiyordu.

Bir gün, Efe’nin arkadaşı olan Leyla, sarayın mutfağında çalışan bir kız, Zalim’in hışmına uğradı. Leyla, Zalim’in yemeğine yanlışlıkla tuz yerine şeker koymuştu. Zalim, bunu fark edince çok sinirlendi ve Leyla’yı cezalandırmak için onu zindana attırdı. Efe, bunu duyunca çok üzüldü ve Leyla’yı kurtarmaya karar verdi.

Efe, sihirli güçlerini kullanarak sarayın zindanına girdi. Orada, Zalim tarafından hapsedilen diğer sihirbazlarla karşılaştı. Efe, onlara kim olduğunu ve Leyla’yı kurtarmak istediğini anlattı. Sihirbazlar, Efe’nin cesaretine hayran kaldılar ve ona yardım etmeye söz verdiler.

Efe ve sihirbazlar, zindandan kaçmayı başardılar ve sarayın bahçesine ulaştılar. Orada, Zalim’i gördüler. Zalim, Efe’yi tanıdı ve onun da bir sihirbaz olduğunu anladı. Zalim, Efe’ye saldırmak için elini kaldırdı ama o anda sihirbazlar da ortaya çıktılar. Sihirbazlar, Zalim’e karşı birleştiler ve onun sihirli güçlerini etkisiz hale getirdiler.

Zalim, yenildiğini anlayınca kaçmaya çalıştı ama Efe onu durdurdu. Efe, Zalim’i hipnotize etti ve ona kralın yanına gitmesini emretti. Zalim, hipnotize olmuş bir şekilde kralın odasına gitti ve onun hipnozunu bozdu. Kral, kendine geldiğinde olan biteni öğrendi ve çok şaşırdı. Kral, Zalim’i tutuklatarak adalet önüne çıkardı ve ona hak ettiği cezayı verdi.

Kral, Efe’ye ve sihirbazlara teşekkür etti ve onlara ödül verdi. Efe, Leyla ile kavuştu ve mutlu oldu. Sihirbazlar da ülkede özgürce yaşamaya başladılar. Ülke, Zalim’in kötülüklerinden kurtuldu ve herkes huzur içinde yaşadı.

Son.

Umarım beğenmişsinizdir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski