Sevimli Ayı Pamuk Masalı

Sevimli Ayı Pamuk Masalı

Sevimli Ayı Pamuk Masalı

Pamuk, çok sevimli, tatlı ve oyuncu bir ayıymış. Ama ormanda onunla arkadaş olacak kimse yokmuş. Diğer hayvanlar ondan korkuyor ya da kaçıyormuş. Pamuk, bu yüzden çok yalnız ve mutsuzmuş.

Bir gün Pamuk, ormanda dolaşırken bir çocuk görmüş. Çocuğun adı Aliymiş. Ali, ormana piknik yapmaya gelmiş ama ailesinden ayrılmış ve kaybolmuştu. Pamuk, Ali’yi görünce çok sevinmiş ve ona yaklaşmaya başlamış. Ali de Pamuk’u görünce korkmamış çünkü Pamuk’un ne kadar sevimli olduğunu anlamış. Pamuk, Ali’ye dostça davranmış ve onunla oynamaya başlamış.

Pamuk ve Ali, birlikte çok eğlenmişler. Pamuk, Ali’ye ormanın güzelliklerini göstermiş, Ali de Pamuk’a piknik sepetinden yiyecekler vermiş. Pamuk, hayatında ilk defa bir arkadaş edinmenin mutluluğunu yaşamış. Ali de Pamuk’un sıcaklığı ve neşesiyle kaybolma korkusunu unutmuş.

Pamuk ve Ali’nin arkadaşlığı uzun sürmemiş çünkü Ali’nin ailesi onu aramaya gelmiş. Ali, ailesini görünce çok sevinmiş ama Pamuk’tan ayrılmak istememiş. Pamuk da Ali’yi bırakmak istememiş ama onun ailesine gitmesi gerektiğini anlamış. Pamuk ve Ali, vedalaşıp sarılmışlar ve birbirlerine tekrar görüşmek üzere söz vermişler.

Pamuk ve Ali, o günden sonra her hafta sonu ormanda buluşup oynamaya devam etmişler. Pamuk, artık yalnız değilmiş ve çok mutluymuş. Ali de Pamuk’un en iyi arkadaşı olmuş ve onu çok sevmiş. Böylece Pamuk ve Ali, ormanın en güzel masallarından birini yaşamışlar.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski