Küçük Ceylan Masalı

Küçük Ceylan Masalı

Küçük Ceylan Masalı

Bir zamanlar, ormanın derinliklerinde küçük bir ceylan yaşardı. Adı Lila idi ve çok güzel ve zarif bir hayvandı. Ama Lila çok utangaç ve korkaktı. Diğer hayvanlarla arkadaşlık kurmaya çekiniyordu. Bu yüzden hep yalnızdı.

Bir gün, Lila ormanda dolaşırken, bir gürültü duydu. Bir ağacın arkasına saklandı ve baktı. Bir avcı, tüfeğiyle birlikte ormana girmişti. Lila çok korktu ve kaçmak istedi. Ama tam o sırada, bir aslanın kükremesini duydu. Aslan, avcının önüne atladı ve onu kovalamaya başladı.

Lila, aslanın cesaretine hayran kaldı. Aslan, hem kendini hem de ormandaki diğer hayvanları koruyordu. Lila, aslanın adının Leo olduğunu öğrendi. Leo, ormanın kralıydı ve tüm hayvanlara adaletli ve merhametli davranıyordu.

Lila, Leo’ya teşekkür etmek istedi. Ama Leo’ya nasıl yaklaşacağını bilemedi. Leo çok güçlü ve cesurdu. Lila ise çok zayıf ve korkaktı. Leo’nun onunla ilgileneceğini sanmıyordu.

Ama Lila yanılıyordu. Leo, Lila’yı fark etmişti. Onun güzelliğine ve zarafetine hayran olmuştu. Ama Leo da Lila’ya nasıl yaklaşacağını bilemiyordu. Lila çok utangaç ve çekingendi. Leo’nun ondan korkacağını düşünüyordu.

Böylece, Lila ve Leo birbirlerine uzaktan bakmaya devam ettiler. Aralarında büyük bir aşk doğmuştu ama bunu söyleyemiyorlardı.

Bir gün, Lila cesaretini topladı ve Leo’ya yaklaştı. Ona teşekkür etti ve onunla arkadaş olmak istediğini söyledi. Leo çok mutlu oldu ve Lila’yı kabul etti. Ona ormanın güzelliklerini gösterdi ve onunla oyunlar oynadı.

Lila ve Leo çok mutlu oldular. Birlikte yaşamaya başladılar ve ormanın en sevgili çifti oldular. Tüm hayvanlar onlara saygı duyuyor ve seviyordu.

Ve böylece, küçük ceylan masalı mutlu sonla bitti.

Umarım hikayemi beğenmişsinizdir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski