Bir Prens Bir Prenses Masalı

Bir Prens Bir Prenses Masalı Oku?

Bir zamanlar, çok uzak bir ülkede, bir prens ve bir prenses yaşarmış. Onların çok sevimli bir köpekleri varmış, adı da Fıstık'mış. Fıstık, herkesin sevgisini kazanmış, çünkü hem çok sadık hem de çok cesurmuş. Bir gün, prens ve prenses, Fıstık'ı yanlarına alarak, ormana pikniğe gitmişler. Ormanda, çok eğlenmişler ve güzel yemekler yemişler.

Piknikten sonra, prens ve prenses, Fıstık'ı kaybetmişler. Fıstık, ormanda tek başına kalmış. Fıstık, çok korkmuş ve sahiplerini aramaya başlamış. Ormanda, birçok tehlike ile karşılaşmış. Aç bir kurt, onu yemek istemiş. Fıstık, kurtla savaşarak onu kaçırmış. Bir tuzak, onu yakalamak istemiş. Fıstık, tuzağı fark ederek ondan kurtulmuş. Bir cadı, onu büyülemek istemiş. Fıstık, cadının sihirli değneğini ısırmış ve onu kırmış.

Prens ve prenses, Fıstık'ı görünce çok sevinmişler

Fıstık, bütün bu maceralardan sonra, sonunda prens ve prensesi bulmuş. Prens ve prenses, Fıstık'ı görünce çok sevinmişler ve ona sarılmışlar. Prens, "Fıstık, sen bizim en iyi arkadaşımızsın. Seni çok özledik." demiş. Prenses, "Fıstık, sen bizim en cesur dostumuzsun. Seni çok seviyoruz." demiş.

Fıstık da onlara havlamış ve kuyruğunu sallamış. Prens ve prenses, Fıstık'ı arabalarına bindirmişler ve saraya dönmüşler.

Ve böylece Fıstık, ormandaki maceralarından sonra, sahiplerine kavuşmuş ve hep mutlu yaşamış.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski